Diensten

Wilmink AC is een allround schoonmaakbedrijf dat zich richt op de gehele binnen- en buitenschoonmaak van panden. Onderstaand heeft u de mogelijkheid meer te lezen over de diverse werkzaamheden die wij aanbieden. Naast de uitgelichte werkzaamheden bieden wij nog diverse andere diensten, zoals onderhoud van harde vloeren, terrassen en tapijtreiniging.
Verdere informatie is uiteraard op aanvraag beschikbaar.

Totaalonderhoud

Geen gebouw is het zelfde, maar iedereen wil een schoon pand. Helaas is er niet altijd de tijd en de mogelijkheid om dit zelf te verzorgen.

Wij hebben ruime ervaring met het opstellen en uitvoeren van werkprogramma’s waarbij het gehele schoonmaakonderhoud u uit de handen wordt genomen. In een dergelijk programma kunnen naast het frequente onderhoud van kantoren, sanitair, kantines, glasbewassing etc. ook periodieke diensten, zoals tapijtreiniging en harde vloerenonderhoud opgenomen worden.

Wij kunnen voor u een gepast werkprogramma maken.
Bel of e-mail ons gerust eens voor meer informatie.

Glasbewassing

Schone ramen en kozijnen dragen bij aan een schoon uiterlijk van uw gebouw. Bovendien krijgen glaswerk en kozijnen veel te verduren in ons land, goed schoonmaakonderhoud hiervan speelt dan ook een belangrijke rol in levensduur.

Bel of e-mail ons gerust eens voor meer informatie.

Vloeronderhoud

Vloeren geven uw ruimte een net voorkomen en gaan een leven lang mee, mits goed onderhouden. Wij hebben ruime ervaring in het reinigen, verzegelen en periodiek onderhoud van vloeren.
Heeft u een nieuwe vloer en wilt u hier lang plezier van hebben dan kunt u de vloer door ons periodiek laten onderhouden.

Heeft u echter een gebruikte vloer welke niet meer aan uw wensen voldoet en deze niet meer representatief is voor uw bedrijf dan kunnen wij deze natuurlijk ook behandelen waardoor uw vloer er weer als nieuw uitziet.

Met periodiek onderhoud kunnen wij keer op keer uw vloer weer terugbrengen in een prachtige staat.

Bel of e-mail ons gerust eens voor meer informatie.

De volgende diensten kunnen wij u o.a. aanbieden:

Schoonmaak

Incidenteel, dagelijks en periodiek schoonmaakonderhoud.
Sanitaire ruimtes ontsmetten
Glasbewassing
Gevelreiniging
Vloeronderhoud
Calamiteitenschoonmaak
Klein technisch onderhoud
Bezemschoon opleveren van nieuwbouw, renovatiewerken, etc.
Levering van middelen, materialen en apparatuur:

Schoonmaakmiddelen en -materialen leveren
Dispensers voor sanitaire middelen en materialen leveren en installeren
Papieren handdoekjes, toiletpapier, poetsrollen, keukenrollen, e.d. leveren
Luchtverfrisser (handmatig en automatisch) leveren en installeren
Handzeep en handzeepdispensers leveren en installeren
Adviseren bij het samenstellen van uw sanitaire pakket en het inrichten van de ruimte
Natuurlijk zijn de hier bovenstaande lijsten niet compleet. Heeft u een schoonmaakproject in gedachten die hier niet bijstaat, bel of e-mail ons gerust eens voor meer informatie

Kleine sloopwerkzaamheden

Vele handen maken licht werk is het idee. Wij kunnen goed ondersteuning bieden bij lichte sloopwerksaamheden.

Opleveringsschoonmaak

Uw nieuwe pand wordt opgeleverd? Wilmink AC maakt het graag op een professionele wijze voor u schoon, zodat u straks een frisse start heeft. Of het nu een nieuw pand is of een pand dat na een grondige renovatie een nieuw leven heeft gekregen: na een opleveringsschoonmaak door Wilmink AC is uw nieuwe (werk)omgeving klaar om in gebruik te nemen!

Een verbouwing of renovatie brengt veel viezigheid met zich mee. Er blijft bouwvuil achter of het boren van gaten heeft een cementsluier achtergelaten. De schoonmakers van Wilmink AC hebben de kennis en de middelen om uw pand vakkundig schoon te maken waardoor hier geen spoortje meer van achterblijft. Ook met verf- en kitresten weten wij raad. Zo kunt u zich bezig houden met de inrichting van uw nieuwe pand en maken wij er samen een schone, prettige werkplek van.